IMG 5469 res

Széles választék, legújabb fitness trendek, rugalmas óralátogatási lehetőségek, kombinált bérletek, professzionális csapatmunka jellemzi Pécsett a Mecsek Fitness órarendjét. A különböző óratípusok között biztosan megtalálod azt, ahol a legjobban érzed magad, leginkább megfelel elvárásaidnak, céljaidnak, ehhez minden segítséget megkapsz a szakemberektől ha ellátogatsz hozzánk!

Alakformálás

IMG 5548 res

Minden fő izomcsoportot megdolgoztató, erő-, állóképességet fejlesztő óra. Intenzív bemelegítés után az egész testre kiterjedően, a nagy izomcsoportok foglalkoztatásával történő fejlesztő program. A gyakorlatok végrehajtásához használunk segédeszközöket, kézi súlyzót, gumikötelet, step padot. Az eszközhasználat az edzők személyiségétől függően változik. A program nem ugrálós, kezdők, túlsúlyosak is élvezhetik

Zsírégetés

Közepes intenzitású aerob tréning, lényege az alaplépésekből álló folyamatos mozgás, saját testsúllyal végzett gyakorlatokkal színesítve. Célja a test százalékos zsírtartalmának csökkentése. A fogyás, zsírégetés nem az edzésen történik, hanem a folyamat az, hogy a heti min. 3, max 5 zsírégető óra átállítja a szervezet anyagcseréjét "zsírégető" üzemmódba.

 

Zsírgyilkos

A kardió és erősítő elemek izgalmas, megunhatatlan kombinációja csodát művel a testeddel!A saját testsúlyos kardió és kardióerősítő gyakorlatok az egyik leghatékonyabb zsírégető edzésformák.Az erősítő szakaszok felváltva két izomcsoportra fókuszálnak, mely a váltakozó pihenő és intenzív szakaszok hatására az egész edzés során képes a maximumot nyújtani. Továbbá színes eszközhasználat jellemző ( step pad, súlyzó, softball, fitball, gumikötél....) Tedd próbára a teljesítő képességed!Ki kellene próbálni? Igen!!!

Alakformáló

Lineáris óravezetéssel, koreográfia nélkül olyan mozgást végzünk, ahol megdolgoztatjuk a legkritikusabb izomcsoportokat és figyelmet fordítunk a szép vállak, karok formálására, melyet 0,5 ill. 1kg-os súlyzóval végzünk.Ezt sok nő hajlamos elhanyagolni, de ezzel az órával éppen a kellő mértékben tehetünk szert formás, nőies felsőtestre is. Felépítésében és végrehajtásának technikájában hasonlít az alakformáló fitness órákhoz. Kezdőknek és túlsúlyosoknak is ajánlott.

Full Fitness

Gyors és látványos alakformálás érhető el a soft-ballal, mivel egyensúlyunk megőrzése érdekében testünk számos izomzata bekapcsolódik a gyakorlatba, attól függetlenül, hogy konkrétan mikor melyik izomcsoportot dolgoztatjuk.A labdával való foglalkozás kiváló eszköze a derékfájadalom nélküli hasizom erősítésének.

Alkalmas a csípőtájék izmainak lazítására, minden izomcsoportot biztonságosan erősíthet vele még az is, aki nem mozogrendszeresen.Mindenkinek egyaránt ajánlott; az órán különböző alternatívák szerepelnek ugyanazon gyakorlatokra az eltérő edzettségi szint miatt.

 

Zsírégető aerobik 

Erő, mozgékonyság, zsírégetés (súlyzóval, súlyzórúddal, gumiszalaggal, fitball, softball....segítségével) ! Teljes testet átmozgató gyakorlatok, intenzív, hatékony tréningek, amik változatosak és koncentrációt igényelnek, ráadásul rövid idő alatt formába hozhatod magad!Hangsúly elsősorban a hát, váll, csípő és hasizmokon.A foglalkozás hangulatos zenére folyamatos gyakorlatok sorozatára épül, nem koreografált, erősítő óra.

Kezdőknek, haladóknak, sportolóknak egyaránt ajánljuk, és azoknak akik szeretik a kihívásokat!

HOT IRON

Súlyzórudas csoportos edzés, mely rendkívül hatékony, szórakoztató és biztonságos is. Periódusokból álló edzéstervet követünk, a súlyok nagyságát fokozatosan, személyre szabottan emeljük az edzések során. Remek zsírégető, alakformáló edzésmódszer, mely tudományos alapokon nyugszik. Átmenet az aerobic órák és a személyi edzés között, mert csoportosan és zenére dolgozunk, de mindenki a saját edzettségének megfelelő súlyokat használ. Kezdő óratípus.

Superman, TRX Cross tréning: A funkcionális edzés célja, hogy egy erős alapot adjon. Ez a tréning előkészíti szervezetünket, izomzatunkat a mindennapi igénybevételre és az általunk végzett munkára. Segítségével bármit elérhetünk, amit akarunk a fejlődést illetően. Az eszközök megfelelő használata és a gyakorlatok változatossága hozzásegítenek céljaid eléréséhez a fitnesz területén. Javítja a testtartást, segít a sérülések megelőzésében és a rehabilitációban, fejleszti az erőt, gyorsaságot, hajlékonyságot. Kezdő óratípus.

Iron CrossAz Iron system harmadik fokozata, ami egyben a legerősebb edzésrendszer az alakváltozás és a teljesítménynövelés területén. Rendkívül összetett, erő-állóképesség fejlesztő óra az egész test számára ami megnyer szórakoztatásával, változatosságával, biztonságával és nem utolsó sorban a kiemelkedő edzéshatékonyságával. Egy nagyon igényes edzés, mind az edző, mind a résztvevők számára. Haladó óratípus.

 

 

 

 

A zökkenőmentes, pontos órakezdés és színvonalas kiszolgálás érdekében kérjük, hogy min. 10 perccel a foglalkozás előtt jelentkezzetek a recepción!

 

Aktuális órarend

Tekintsd meg aktuális órarendünket!

Szürke nyíl

Diákoknak külön kedvezmények, akár 30% értékben is!

Kattints az órarendhez

Közel
30%
Kedvezmények
Diákoknak