KONDITEREM- CSOPORTOS FITNESS ÓRA

 • A havi konditermi bérletek névre szólóak és nem átruházhatóak!
 • Az egy alkalmas fitness jegy vagy konditermi bérlet vásárlása egyben a házirend tudomásul vételét jelenti!
 • A tíz alkalmas bérlet felhasználási ideje: 2 hónap!
 • A diákkedvezmény nappali tagozatra, 26 éves korig érvényes!
 • A hétvégi és ünnepnapi fitness órákra teljes árú jegy érvényes!
 • A fitness órák látogatása alkalmi jeggyel vagy fitness bérlettel történik, melyet a recepción lehet megvásárolni!
 • A fitness órák 55 percesek!
 • Bejelentkezés csak az órarendben megjelölt órákra szükséges!
 • A zökkenőmentes órakezdések miatt érdemes legalább 10-15 perccel előbb érkezni!
 • Törölköző és váltócipő használata minden esetben kötelező!
 • Áraink forintban értendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t!

SZOLGÁLTATÁSOK

Konditerem
Személyi edzés
Életmód tanácsadás
Csoportos fitness órák
Infraszauna
Masszázs
Szolárium
Ping-pong
Spinracing tanfolyam...
Táplálékkiegészítők forgalmazása

PARTNEREK

Hauni, E.ON, Pécsi Vízmű, PVSK Veolia, PEAC

ELFOGADÓHELY

 • OTP Széchenyi Pihenőkártya
 • MKB Széchenyi Pihenőkártya
 • K&H Széchenyi Pihenőkártya
 • All You Can Move SportPass
 • Sportkártya

ÓRALEÍRÁSOK

TRX Training, Funkcionális köredzés

A TRX tréning növeli a sportolók fizikális teljesítményét, az erőt és az egyensúlyérzéket. Fejleszti az izmok robbanékonyságát, a koordinációt és erősíti az ún. core izmokat. Csökkenti a sérülések valószínűségét. Az alapgyakorlatok a sportági specifikumoknak megfelelően folyamatosan fejleszthetők.
A TRX® Suspension Trainer® az amerikai erőnléti edzők által legjobbnak tartott fejlesztő eszköz.

Hot Iron I.-II.

Olyan csoportos edzés módszer, ahol az erő-állóképességen van a hangsúly, zenére kidolgozott edzésterv és tudományosan összeállított gyakorlatsor segítségével jutunk erő állóképességi alapkondícióhoz. A helyes testtartáson és a feladatok precíz végrehajtásán van a hangsúly. Az, hogy ki mekkora tárcsával edz, függ a testsúlyától, az állóképességétől, a sportmúltjától és természetesen, hogy férfi vagy nő. 8-12 hetes ciklusokkal dolgozik. A súlyok növelése, az ismétlésszám és a gyakorlatok változtatása miatt folyamatos a fejlődés

Iron Cross

Az Iron system harmadik fokozata, ami egyben a legerősebb edzésrendszer, az alakváltozás és a teljesítménynövelés területén, ez egy hypertrofiás, izomépítő tréning. Az IRON CROSS egyedülálló súlyzórudas, csoportos, szakképzett edző által irányított edzésmódszer a gyors, ugyanakkor tarts edzéseredmények eléréséhez.  Rendkívül összetett, erő-állóképesség fejlesztő óra az egész test számára, ami megnyer szórakoztatásával, változatosságával, biztonságával és nem utolsósorban a kiemelkedő edzéshatékonyságával. Egy nagyon igényes edzés, mind az edző, mind a résztvevők számára. Nagy előnye, hogy megközelítőleg akkora az edzéshatékonysága, mint egy személyi edzésnek, mivel a résztvevők maguk választják ki a számukra optimális súlyt, a gyakorlatválaszték is a magas edzéshatékonyságról gondoskodik.

Zsírgyilkos 

Olyan edzésmódszer, melyben több sportág mozgásanyagát felhasználva a lehető legtöbb kondicionális képességet fejlesztjük: A külső erő és a mozgás közben fellépő ellenállás leküzdését az izomzat aktív erőkifejtésének segítségével, a mozgások lehető leggyorsabb végrehajtását, a szervezet elfáradással szembeni ellenálló képessége sportbeli tevékenység során. Az edzések jelentős része saját súllyal végzet gyakorlatokból épül fel, de emellett kézi súlyzókat, gumikötelet, ugrókötelet is használunk.

Zsírégető aerobik

Erő, mozgékonyság, zsírégetés, gyors eredmény súlyzóval és más eszközökkel! Teljes testet átmozgató gyakorlatok, intenzív, hatékony tréningek, amik változatosak és koncentrációt igényelnek. Hangsúly elsősorban a hát, váll, csípő és hasizmokon! Folyamatos gyakorlatok sorozatára épül, nem koreografált, erősítő óra. Kezdőknek, haladóknak egyaránt ajánljuk.

SPINNING, SpinRacing

A SPINNING és a SpinRacing bárki által elvégezhető mozgásforma. Fokozza a vérkeringést, ízületkímélő, javítja az általános kondíciót. Formálja a farizmot, a combokat, de nem növeli azok körméretét. Zsírégető, állóképesség növelő hatású edzésmódszer, a gyors fizikai változás egyik leghatékonyabb lehetősége. Edzői irányítással, zenére végzett, csoportos edzés. Jellemzője, hogy nem növeli az izomtömeget, szálkásít, formásabbá válnak tőle izmaink.

M.A.X. Training

Intenzív egész test edzés, fókuszában az izom- és alakformálással. A legújabb sportélettani ismereteken alapuló erő és álloképességi training, hatékony zsírégető hatással.

 

 

Aktuális órarend

Tekintsd meg aktuális órarendünket!

Szürke nyíl

Diákoknak külön kedvezmények, akár 30% értékben is!

Kattints az órarendhez

Közel
30%
Kedvezmények
Diákoknak