IMG 8387 res

 


Infraszauna árak/ óra : 1500,- Ft/ 1 fő

1200,- Ft/ 2 fő,

1000,-Ft/ 3 fő

Bérletek: 5+1 alkalmas: 6000,- Ft

Zuhanyzási lehetőség, lepedőhasználat biztosított. Bejelentkezés akár 30 perccel a szaunázás előtt!
Nyitva tartás: H-P: 06:00-22:00, Szo.: 08:00-18:00, Vas.: 08:00-18:00

Infraszauna

Fokozottabb méregtelenítő hatás. Az infraszaunában 40-50 °C fokos hőmérsékletnél kellemesen és kényelmesen izzadunk. A ma ismert módszerek közül ez az egyetlen, amely természetes módon hozza létre az egész szervezetre kiterjedő gyógyító lázhatást. A hőkabin elvégzi a kötőszövetek megtisztítását, a test salakanyagoktól való megtisztítását. A lerakódások által kiváltott panaszok csökkennek, vagy akár meg is szűnnek.

Alakformálás, fogyás

Láthatóan javul a cellulitisz állapota, laposodik a has, karcsúbb lesz a derék és a csípő.Ésszerű diéta betartása mellett az infraszauna kúraszerű alkalmazásával jó eredményt lehet elérni (az alkati sajátosságok figyelembe vételével). Javasolt a só- és szénhidrát fogyasztás csökkentése és a folyadékbevitel növelése (2,5-3 liter/nap lehetőleg cukormentes pl ásványvíz, 100 %-os gyümölcs-, vagy zöldséglé).

A cellulitis a laza kötőszövet gyulladása, melynek következtében vízből, zsírból és salakanyagokból álló gélnemű réteg rakódik le a bőr alatt. Az infravörös sugárzás hatására a test megszabadul ezektől a káros anyagoktól. Így a bőr újra egyensúlyba kerül.

Allergia

Az allergiás tüneteket jelentősen enyhíti (pl. szénanátha, pollenek, por, vegyszerek által kiváltott), könnyebb lesz a légzés.

Közérzet

Javul a szervezet vérkeringése, az izmok ellazulnak, a méreganyagok eltávoznak.

Bemelegítés

Az infraszauna kiválóan alkalmazható sport előtti bemelegítésre, az izmok, ízületek és szalagok nyújthatósága növekszik, a sérülésveszély csökken. Az infraszauna kondícióban tartja az izmokat a sérülés időszakában is. Alkalmas sport utáni lazításra is.

Bőr- és egyéb betegségek kezelése

IMG 8384 res

Az infravörös melegrendszerrel végzett kezelés után jó eredmények mutatkoztak több betegség esetén: égési sebek, napégés által okozott fájdalom, égések után a hegképződés megakadályozása, ekcéma, testszag, krónikus középfülgyulladás, torokfájás, orrvérzés, stb.A bőr rugalmasabbá, feszesebbé válik, tónusa javul.

Ajánlott kezelések száma: összesen 10 - 20 alkalomból álló kúra, legalább heti rendszerességgel.Fogyókúra, cellulit esetén legalább hetente két kezelés ajánlott, de a legjobb eredmény elérése érdekében érdemes akár minden nap ismételni.Allergiás tünetek csökkentése érdekében 3, 4 naponta javasolt a kezeléseket megismételni.Reuma, ízületi panaszok enyhítésére heti 1, 2 alkalom javasolt, de a kúra megkezdése előtt kérjük, mindenképpen konzultáljon a kezelőorvosával.Közérzet javítása céljából elegendő heti 1, 2 alkalom. (A kezelés időtartama alkalmanként 40 perc.)

Bejelentkezés személyesen a recepción vagy telefonon: 72/257-258

SZÉP és bankkártya elfogadóhely!

Aktuális órarend

Tekintsd meg aktuális órarendünket!

Szürke nyíl

Diákoknak külön kedvezmények, akár 30% értékben is!

Kattints az órarendhez

Közel
30%
Kedvezmények
Diákoknak